Wetteren aan de Schelde

De mogelijkheden van een leeg blad

 

Een casco-appartement biedt heel wat potentieel: je kunt het volledig inrichten volgens jouw wensen en persoonlijkheid, maar voor de potentiële koper is een visuele voorstelling van de mogelijkheden best moeilijk. Per appartement van het W2O-project werkte Els twee voorstellen uit waarmee de toekomstige koper aan de slag kon.


Hoe toon je de meerwaarde van de ruimte van een casco-appartement? Die vraag stelde Van Der Schueren Makelaars aan Els na een open-kijkdag van de woontoren in Wetteren - een ontwerp van awg architecten. Als (interieur)architect zag Els meteen de mogelijkheden. Aan de hand van visuele beelden werkte ze voor het W2O-project per appartementtype twee voorstellen uit waarmee de potentiële koper aan de slag kon. Het toevoegen van een tussenverdieping, kiezen voor open of gesloten elementen, warme of koele materialen … Dankzij Els haar visualisaties werd de meerwaarde van de appartementen voor iedereen zichtbaar.

Op basis van een grondige analyse van de verwachtingen maakt Els een visualisatie voor elk type verbouwing of nieuwbouw, ook voor particulieren. Met deze visualisatie kan de klant meteen zelf aan de slag. Maar Els kan je ook verder begeleiden als intermediair tussen jou en je (interieur)architect.